Elfi brend

Elfi - dete na prvom mestu

Kreiramo brend posvećen prvim danima i mesecima najmlađih.

Vođeni idejama bezbednosti i pouzdanosti, stvaramo proizvode koji odgovaraju na potrebe beba u toku hranjenja, nege i zabave. Podržavamo ideju dojenja i verujemo u najzdraviji način ishrane beba, te jedan deo ELFI asoritmana posvećujemo majkama koje doje.   

 

ELFI proizvodi u potpunosti zadovoljavaju stroge kriterijume kvaliteta i sigurnosti i izrađeni su po najvišim evropskim standardima. Svi proizvodi su napravljeni od materijala koji u sebi ne sadrže opasne materije i koji pre plasmana na tržište prolaze kroz sve laboratorijske testove propisane zakonom.

 

Dete na prvom mestu – sa zadovoljstvom kreiramo proizvode nežnih i veselih boja, modernog i prilagođenog dizajna. Pratimo uzrast beba proizvodima koji odgovaraju razvojnim periodima i prilagođavamo ih savremenim trendovima u svim segmentima proizvodnje.

 

ELFI je prvi srpski brend bebi opreme, kompanije Jamax M iz Čačka. Pored ELFI, kompanija je razvila i brendove Pino Toys i BigBamBoo.

 

Sajt www.elfi.rs zadržava sva prava na saržaj sajta, a svaka zloupotreba sadržaja www.elfi.rs sajta je nelegalna i podleže krivičnoj odgovornosti.

 

ELFI – DETE NA PRVOM MESTU

 

Uspešno ste se prijavili na newsletter listu. Hvala!