Elfi / Plastične flašice / ELFI BABY EXCLUSIVE SET

ELFI BABY EXCLUSIVE SET

Praktičan EXCLUSIVE SET ZA BEBE sadrži:

  • plastičnu flašicu sa silikonskom cuclom (250 ml);
  • varalicu (0-6 meseci), silikon;
  • lančić za varalicu.

Karakteristike

Svi proizvodi seta su proizvedeni u skladu sa najvišim standardima, od postojane BPA free plastike i laboratorijski testiranog, higijenskog silikona. Praktičan je i ekonomičan za darivanje beba. Možete ga obogatiti i Elfi Varalicom Exclusive, namenjenoj bebama uzrasta od 6 do 18 meseci.

Ukoliko dojenje nije moguće, flašica je odlično rešenje za hranjenje bebe majčinim mlekom ili pripremljenom formulom. Dizajn varalice namenjen je smirivanju bebe, a lančić pomaže da se ona manje prlja i gubi.

Održavanje i upotreba

Flašica, varalica i lančić mogu da se peru u mašini za sudove (preporuka: na gornjoj polici), a flašica može da se steriliše u svim sterilizatorima. Cuclu sa flašice i varalicu čuvati na suvom mestu, dalje od direktnih sunčevih zraka. Pre prve upotrebe, sve delove seta potrebno je dobro oprati i sterilisati, kao i prati nakon svake upotrebe.

Kako se koristi lančić za varalice?

Provucite prsten lančića kroz dršku varalice. Delom lančića sa štipaljkom pričvrstite lančić na bebinu odeću. Kada se ne koristi, pričvrstite lančić na torbu, bebi kolica, i sl., da bude u blizini i da se ne izgubi.

Zemlja proizvodnje: Tajland.
Rok upotrebe: 01/2024.

ID: RK99

SHOP

Slični proizvodi

Uspešno ste se prijavili na newsletter listu. Hvala!