Elfi / Dojenje / Pumpica za izmlazanje

Uz Elfi Pumpicu za izmlazanje strah od mastitisa ne postoji. Ona će se pobrinuti za sav višak mleka i neće dozvoliti bolne i natečene dojke.

 

Kada je potrebno, možeš da dojiš i ideš na posao ili na kafu sa drugaricama, jer ćeš sa Elfi Pumpicom lako sačuvati mlečne obroke za bebu i biti spokojna dok si odsutna.

 

Zdrava i srećna mama koja doji – osnovni je zadatak naše Pumpice!

 

Rukovanje sa Elfi Pumpicom je jednostavno, a snagu izmlazanja možeš podešavati po želji i subjektivnom osećaju.

 

Levak Pumpice je univerzalne veličine i odgovara i manjim i većim grudima, a  na njegovom obodu je meko silikonsko jastuče koje masira dojku i tako stimuliše lučenje mleka.

 

Ono se izmlazava direktno u flašicu, tako da bez presipanja i dodatnih troškova možeš hraniti svoju bebu iz Elfi plastične flašice od 150 ml, koja je deo ovog seta.

 

Saznaj i ovo:

  • Elfi Pumpica je namenjena za ručno izmlazanje;
  • napravljena je od PP (polipropilena) i tečnog silikona, zdravstveno sigurnih, atestiranih i zakonski odobrenih materijala;
  • kada je izmlazanje dobrodošlo ili neophodno i koje su osnovne napomene vezane za Elfi pumpicu za izmlazanje, pročitaj OVDE

 

Najbolje komentare za Elfi Pumpicu dale su mame, pogledaj ih u OVOM BLOGU i hvala što ćeš i ti podeliti svoje utiske sa svima nama. :)  

 

ID: RK90

SHOP

Slični proizvodi

Uspešno ste se prijavili na newsletter listu. Hvala!