Elfi / Šolje / Šolja sa slamčicom 360 ml

Šolja sa slamčicom 360 ml

  • praktična, laka i sigurna za dete
  • omogućava zdrav oralni razvoj
  • 100% zaštita od curenja
  • zdravi materijali, BPA free
  • sertifikat za zdravstvenu ispravnost
  • mogućnost pranja u mašini za pranje sudova
  • za decu 6 m +

Elfi šolja sa slamčicom idelan je izbor za svu aktivnu malu decu u razvoju, od 6 meseci i stariju. Podstiče aktivnosti mišića oralnog aparata pri korišćenju slamčice, i tako poboljšava ceokupni oralni razvoj.

Možete biti spokojni i uživati u svom izboru, jer je Elfi šolja sa slamčicom napravljena od viskokvalitetnih plastičnih i silikonskih materijala, bez BPA jedinjenja.

Iz Elfi šolje sa slamčicom, vaš mališan će popiti i poslednju kap tečnosti, što mu omogućava zaobljeni položaj silikonske slamčice, koja se spušta do samog dna šolje. Nema više neiskorištenih kapljica!

Rotirajuće izvlačenje i uvlačenje slamčice omogućava njenu stalnu zaštićenost i visok nivo higijene.

Pravilno zatvoren poklopac čini Elfi šolju sa slamčicom 100% sigurnu od curenja tečnosti. Ne brinite za slučajne padove ili ispuštanja šolje.

Elfi šolja sa slamčicom sadrži i poseban dodatak koji se sastoji od prstena sa trakom za fiksiranje šolje za dečija kolica, nosiljku i sl. Čičak-patent za fiksiranje će vam pomoći da za par sekundi pričvrstite šolju tamo gde je potrebna, i da izbegnete nošenje dodatnih torbi, nesesera itd. Za prilike kada fiksiranje nije potrebno, dodatak skinite i uživajte u vašoj Elfi šolji!

Količina tečnosti od 360 ml je idealna mera za hidrataciju vašeg mališana u toku dana, izabrane aktivnosti, šetnje, itd. 

Vašu Elfi šolju sa slamčicom možete rastaviti i prati u mašini za pranje sudova, na gornjoj polici. Takođe, donji deo šolje (bez poklopca i dodatka) možete koristiti za zagrevanje tečnosti u mikrotalasnim pećnicama.

Elfi šolja sa slamčicom je dostupna u četiri različite boje i dezena: roze, ljubičasta, zelena i plava. Izaberite vašu omiljenu i uživajte u aktivnostima!

ID: RK39

SHOP

Slični proizvodi

Uspešno ste se prijavili na newsletter listu. Hvala!